Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Menü
Éppen itt jársz: Kezdőlap >

Yope

Yope

A YOPE egy olyan bőrápolási márka, mely bőr- és környezetbarát  összetevőket és különleges karakterű, természetes illatot rejt kozmetikumaiban. A márka hitvallása, hogy olyan fenntartható, mindennapos bőrápoló termékeket gyártson, mely örömet is okoz amellett, hogy azokat hatékonyak is egyben!

A terméktől függően természetes olajokat és vajakat alkalmaznak, ugyanakkor hasznos növényi kivonatokat, nyugtató összetevőket, például glicerint és allantoint, enyhe tisztító alapanyagokat, bőrbarát felületaktív hatóanyagokat vagy természetes citromsavat tartalmaznak a készítmények. Számos termék Ecocert tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az összes YOPE termék kíméletes és nem mérgező, biztonságos a gyermekek és az érzékeny bőrű emberek számára is!

Minden csomagolás újrahasznosítható, nem tesztelnek állatokon, a termékek több, mint 90% -ban természetes és minimálisan feldolgozott összetevőkből állnak, nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyekről ismert, hogy veszélyt jelentenek emberekre vagy háziállatokra.

Rendezés:

Keresés