Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Menü

Sonett Vízlágyító (1 kg)

Ár:
2.850 Ft (2.244 Ft + ÁFA)
Gyártó: Sonett

A Sonett komplex mosási koncepciójának a tagja: a helyi vízkeménységhez illeszkedő mennyiségű Sonett Vízlágyító külön adagolása garantálja a leggazdaságosabb módját a mosásnak.

Szállítás legkésőbb: 2024. június 21.
Egységár: 2,85 Ft/g
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Sonett Zsíroldó tisztítószer – narancsolajos (500 ml) Sonett Zsíroldó tisztítószer – narancsolajos (500 ml)
1.850 Ft
Sonett Mosópor színes ruhához - szenzitív (1,2 kg) Sonett Mosópor színes ruhához - szenzitív (1,2 kg)
5.100 Ft

Leírás és Paraméterek

Sonett Vízlágyító (1 kg)

A Sonett komplex mosási koncepciójának a tagja: a helyi vízkeménységhez illeszkedő mennyiségű Sonett Vízlágyító külön adagolása garantálja a leggazdaságosabb módját a mosásnak.

A helyi vízkeménységi foktól függően csak a ténylegesen szükséges mennyiségű Vízlágyítót kell adagolni a mosóporhoz illetve folyékony mosószerhez - így használjuk fel legjobban a mosószert, óvjuk meg a nyersanyagforrásokat és így terheljük legkevésbé a vizeket.

A termék legfőbb összetevője a zeolit A (nátrium alumínium szilikát), amely a könnyen hozzáférhető nátrium-szilikát és nátrium-aluminát nyersanyagokból készül. A szilikátok az ioncserélő berendezés elvén működnek, azaz megkötik a kalcium és magnézium ionokat (a kemény víz egyik okozóit), majd az így kapott lágy vízben a szappantartalmú mosószer hatékonyabban tud működni.

A szóda (nátrium-karbonát), amely kalcium és asztali só reakciójából származik, kémiai reakcióba lép a vízben található vízkővel, ezzel szintén csökkenti a mosóvíz vízkeménységét.

A citrát, a citromsav sója szintén megköti a vízkövet különösen alacsony hőmérsékleten. Az alkalmazott citromsav cukor tartalmú melléktermék (pl. melasz) fermentálásából származik.

A vízlágyítóban is csak olyan összetevők szerepelnek, melyek abszolút szükségesek és elfogadhatóak - teljes mértékben mentes töltőanyagoktól, foszfátoktól, és más petrolkémiai lágyító anyagoktól pl. foszfonátoktól, NTA és EDTA savtól.

Biológiai lebonthatóság szempontjából a zeolit, hasonlóan a lerakodott homokhoz egy oldhatatlan ásvány.  A nátrium-karbonát egy ásványi anyag, így nincs szüksége további bontásra. A citromsav egy szerves alkotórész, amely 2-3 nap alatt teljes egészében lebomlik szén-dioxidra és vízre.

A termékek alkalmazása megfelelő (otthoni szürke víz tisztítására alkalmazott) szeptikus tartályok és szűrők használata esetén is.

Minősített természetes tisztítószer:A Sonett mosó- és tisztítószerek használatával mindannyian óvjuk a természetes vízforrásokat, "minden élet hordozóját".

Minden felhasznált összetevő 100%-ban biológiailag tökéletesen lebomlik és mentes minden allergiát okozó anyagtól. A tiszta növényi szappanok olajai és a felhasznált esszenciális olajok 100%-ig ellenőrzött biodinamikus vagy ellenőrzött ökológiai termesztésből származnak. Valamennyi Sonett termék különösen bőrbarát, allergiások számára kifejezetten ajánljuk a SZENZITÍV termékcsaládot.  

A termékek nem tartalmaznak enzimeket, kőolajszármazékból eredő tenzideket, illat-és színezőanyagokat, tartósítószereket, fehérítőaktiválókat, és nem alkalmaznak sem génmanipulációt, sem nanotechnológiát előállításuk során, valamint az összes termék tökéletesen enzimmentes. A különleges gyártási technológiához tartozik az oloid geometriai formában ritmizált anyagok. Ezen dinamizált adalékok hozzáadásával segítik a mosás során felhasznált víz természetbe történő visszavezetését.

Alkalmazása:

Mivel a mosóporok érzékenyebbek a kemény vízre, ezért a hőfok és a mosandó ruha anyaga mellett a helyi vízkeménység figyelembevételét is ajánljuk mosópor vagy folyékony mosószer választása esetén.

8,4 nk° (német keménységi fok) vízkeménységtől mosópor, 14  nk° vízkeménységtől folyékony mosószer választása ajánlott a kemény víz hátrányainak kiküszöbölésére.

Összetevők:

zeolite, sodium carbonate, sodium citrate

Zeolit A >30%, Szóda 15-30%, Citromsav 5-15%,  

Kiszerelés 1 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés