Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Menü

Sonett Mosópor színes ruhához - szenzitív (1,2 kg)

Ár:
5.100 Ft (4.016 Ft + ÁFA)
Gyártó: Sonett

Magas koncentrátumú mosópor, amely kíméli a színeket és már 20 °C-tól kiválóan tisztítja a színes és finom gyapjú-, len-, a műszálas és kevert szálas ruhákat.

Szállítás legkésőbb: 2024. július 11.
Egységár: 4.250,00 Ft/kg
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Sonett Mosópor színes ruhához - szenzitív (1,2 kg)

Magas koncentrátumú mosópor, amely kíméli a színeket és már 20 °C-tól kiválóan tisztítja a színes és finom gyapjú-, len-, a műszálas és kevert szálas ruhákat.A Sonett Szenzitív termékei allergiások számára különösen ajánlottak.

A mosópor legfőbb összetevője a bioszappan, amihez a felhasznált nyersanyagok minősített biogazdálkodásból származó növényi olajok például pálmaolaj, repceolaj, napraforgó-és kókuszolaj. Ezen olajok, lúgos anyagokkal felmelegítve szappant képeznek. A mosásnál az aktív hatóanyag a szappan, ami egyedien ötvözi a mosási folyamathoz szükséges tulajdonságokat, mint a szennyeződésnek nedvesítése, feloldása és elnyelő képessége.

A cukor felületaktív anyagokhoz felhasznált nyersanyagok közé tartozik a cukor, a növényi keményítő és a kókuszolaj ami kiváló zsír és más szennyeződés-feloldási képességével járul hozzá ennek a terméknek a hatékonyságához. Emellett kemény víz esetén kalcium szappan képződik és ezáltal a szennyeződés finoman eloszlik, nem rakódik le a ruhán.

A harmadik aktív összetevő a Quillaja, a dél-Amerikai bio Quillaja saponaria fa kérgéből kivont folyadék, ami kiválóan hatékony ugyanakkor gyengéd folteltávolító tulajdonságokkal bír színes ruhákon még alacsony hőfokon is.

A kalcium és konyhasó közötti kémiai reakciójának eredménye a nátrium-karbonát.  Az olvasztott kvarchomok és nátrium karbonát vegyülete a metaszilikát. Mindkettő növeli a mosási lúg intenzitását és legfőképpen elősegítik a zsíros anyagok eltávolítását.

A zeolit és a citrát (citromsav sója) megkötik a vízkövet alacsony hőmérsékleten és megelőzik a mosógépben és a ruházatokon a vízkőlerakódásokat. A zeolit a (nátrium alumínium szilikát) a könnyen hozzáférhető nátrium-szilikát és nátrium-aluminát nyersanyagokból készül. Ez a szilikát az ioncserélő berendezés rendszerével működik, azaz megköti a kalcium és magnézium ionokat (kemény víz okozója) és lágy vizet eredményez a szappant tartalmazó mosószereknek. A citrát (citromsav sója) fermentált cukor tartalmú ipari melléktermékből származik- például melasz - és  alacsony hőmérsékleten is megköti a vízkövet.

Nem tartalmaz semmilyen petrolkémiai vízkő-megkötő anyagot például poli-aszparaginsavat, csupán természetes citromsavat (citrát). Alkalmazható minden vízkeménységnél, nem szükséges kiegészítő vízlágyítót alkalmazni.

Nem tartalmaz illatanyagokat, tartósítószereket, színező- és töltőanyagokat, kőolajszármazékot, enzimeket és GMO anyagokat.

Minősített természetes termék:



A Sonett mosó- és tisztítószerek használatával mindannyian óvjuk a természetes vízforrásokat, "minden élet hordozóját".

Minden felhasznált összetevő 100%-ban biológiailag tökéletesen lebomlik és mentes minden allergiát okozó anyagtól. A tiszta növényi szappanok olajai és a felhasznált esszenciális olajok 100%-ig ellenőrzött biodinamikus vagy ellenőrzött ökológiai termesztésből származnak. Valamennyi Sonett termék különösen bőrbarát, allergiások számára kifejezetten ajánljuk a SZENZITÍV termékcsaládot.  

A termékek nem tartalmaznak enzimeket, kőolajszármazékból eredő tenzideket, illat-és színezőanyagokat, tartósítószereket, fehérítőaktiválókat, és nem alkalmaznak sem génmanipulációt, sem nanotechnológiát előállításuk során, valamint az összes termék tökéletesen enzimmentes. A különleges gyártási technológiához tartozik az oloid geometriai formában ritmizált anyagok. Ezen dinamizált adalékok hozzáadásával segítik a mosás során felhasznált víz természetbe történő visszavezetését.

Adagolása:

Ajánlott alkalmazási hőmérséklet: 20-60°C.  

Összetevők (INCI):

Zeolite, sodium soap*, sodium citrate, coco glucoside, sodium carbonate, sodium silicate, sodium bicarbonate, Quillaja saponaria*  
* certified organically grown  (organikus gazdálkodásból származó összetevő)

Zeolit 15-30%, Szappan növényi olajból,  ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból 15-30%, Citromsav 15-30%, Cukor felületaktív anyag 5-15%, Nátrium-karbonát 5-15%, Cukor felületaktív anyag 1-5%, Nátrium-hidrogénkarbonát 1-5%, Quillaja ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból <1%, Granulátum nedvességtartalom 10-15%

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés