Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Menü

Sonett gépi mosogatószer (3000 g)

Ár:
7.650 Ft (6.024 Ft + ÁFA)
Gyártó: Sonett
Enzim-, felületaktív anyagok- és agresszív fehérítőszer-mentes gépi mosogatószer, ennek ellenére az erősebb szennyeződések esetén is hatásos, makacs lerakódásokat is rendkívül könnyedén eltávolítja.
Szállítás legkésőbb: 2024. június 21.
Egységár: 2,55 Ft/g

Leírás és Paraméterek

Sonett gépi mosogatószer (3000 g)

 

A Sonett gépi mosogatószer enzim-, felületaktív anyagok- és agresszív fehérítőszer-mentes, ennek ellenére az erősebb szennyeződések esetén is hatásos, makacs lerakódásokat is rendkívül könnyedén eltávolítja.

A Sonett gépi mosogatószerben található szilikát homok és nátrium-karbonát egyesülésének az eredménye, lúgosságának köszönhetően képes arra, hogy a tányérokon lévő zsírlerakódásokat elszappanosítsa, ezáltal pedig a szennyeződéseket vízben oldhatóvá teszi. Emellett, a szilikátok a tányérra lerakódott étel maradványokat felduzzasztják, fellazítják, így a szennyeződés könnyen eltávolíthatóvá válik. A nátrium-karbonát a só és mész reakciójának eredménye, amely eloszlatja a zsírt apró zsír cseppek formájában, így támogatja a szilikátok zsíroldási tulajdonságát.

A vízkő lerakódás megelőzése érdekében fermentált cukortartalmú melaszból származó citromsavat is tartalmaz ez a mosogatószer, ami megköti a vízben oldott vízkeménységet okozó ionokat. Ez különösen fontos, hiszen köztudott, hogy a mosogatógépek nem lágyítják kellően a vizet annak ellenére, hogy beépített ioncserélővel rendelkeznek (vízlágyító).

Minősített bio mosogatószer:

     

A Sonett mosó- és tisztítószerek használatával mindannyian óvjuk a természetes vízforrásokat, "minden élet hordozóját."

Minden felhasznált összetevő 100%-ban biológiailag tökéletesen lebomlik és mentes minden allergiát okozó anyagtól. A tiszta növényi szappanok olajai és a felhasznált esszenciális olajok 100%-ig ellenőrzött biodinamikus vagy ellenőrzött ökológiai termesztésből származnak. Valamennyi SONETT termék különösen bőrbarát, allergiások számára kifejezetten ajánljuk a SZENZITÍV termékcsaládot.  

A termékek nem tartalmaznak enzimeket, kőolajszármazékból eredő tenzideket, illat-és színezőanyagokat, tartósítószereket, fehérítőaktiválókat, és nem alkalmaznak sem génmanipulációt, sem nanotechnológiát előállításuk során, valamint az összes termék tökéletesen enzimmentes. A különleges gyártási technológiához tartozik az oloid geometriai formában ritmizált anyagok. Ezen dinamizált adalékok hozzáadásával segítik a mosás során felhasznált víz természetbe történő visszavezetését.

 

Használata:

Apró szemű koncentrált por megfelelő minden háztartási mosogatógéphez 75°C-hőmérsékletig. Kizárólag csak mosogatógépben mosható eszközökhöz használható. Ne alkalmazzuk ezüstre, ólomkristály üvegre vagy kézzel festett porcelánokhoz.

Adagolás: 15-30 ml / mosogatási ciklus.

Fontos tudnivalók a kiváló eredményért:

Állítsuk be a mosogatógépbe beépített vízlágyítót 1 fokozattal keményebb vízhez, mint a valós vízkeménység. Pl. ha II. fokozatú a vízkeménység (8,4 - 14  nk°) akkor állítsuk III. fokozatra a mosogatót (>14  nk°). Ehhez a mosogatógép használati utasításában lehet több információhoz jutni. Ne felejtsük a Regeneráló sót és Mosogatógép öblítőt mindig újratölteni.

 

Összetétel:

Sodium citrate, sodium carbonate, sodium percarbonate, sodium metasilicate, sodium silicate

*certified organically grown (organikus gazdálkodásból származó összetevő)

Citromsav >30%, Nátrium-karbonát 5-15%, Nátrium-perkarbonát 5-15%, Szilikátok >30%, 

 

Kiszerelés 3 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés