Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Menü

Schüssler Natur Cosmedics

100%-ban natúr összetevőkkel készült, Dr. Schüssler-féle ásványi sókat tartalmazó, állatkísérlet-mentes natúrkozmetikumok.

Dr. Wilhelm Schüssler német származású orvos fejlesztette ki 1873-ban azt az ásványisó-terápiát, amellyel a szervezetben jelenlévő 12-féle esszenciális sót hiányállapot esetén pótolni lehet. Homeopátiás elvekre alapozva hozta létre az ún. Schüssler biokémiai sókat , melyek a sók sejten belüli hiányállapotának ingerterápiával való biokémiai megszüntetését, illetve az anyagcsere egyensúly visszaállítását segítik elő.

A termékek szigorúan natúr alapanyagokból készülnek, melyekben különböző  biokémiai ásványi sók is találhatók egyedül vagy kombinációban. Ez adja a Schüssler kozmetikumok egyediségét, különlegességét. A kiválasztott 8 esszenciális ásványi sót 100%-ban natúr alapanyagú krémekbe keverték. Számtalan Schüssler készítmény hatóanyaga megfelel a szigorú ECOCERT minősítésnek is.

A termékeket nem tesztelték állatokon, és nem is használnak olyan összetevőket, amelyeket állatokon tesztelnek. Nem alkalmaznak pálmaolajat, a termékek csomagolása újrahasznosított műanyagból készül, gyorsan lebomló műanyagból. Nem használnak parabént, SLS-t, kőolaj-származékokat, mesterséges parfümöt, fluoridot és az egészségre bármilyen formában káros alapanyagot. A termékekben lévő összetevők is környezetbarátak, ez azt jelenti, hogy a vízbe jutva sem terhelik a környezetet.

Rendezés:

Keresés