Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Menü

NaturCleaning Color hipoallergén mosógél (1,5 liter)

Ár:
2.450 Ft (1.929 Ft + ÁFA)
Gyártó: NaturCleaning
Hipoallergén mosógél színes ruhákhoz, gépi és kézi mosáshoz egyaránt, valamint kényes textíliákhoz is.
Szállítás legkésőbb: 2024. június 21.
Egységár: 1,63 Ft/ml

Leírás és Paraméterek

NaturCleaning Color hipoallergén mosógél (1,5 liter)

A NaturCleaning Color hipoallergén mosógél színes ruhákhoz gépi és kézi mosáshoz egyaránt használható, nagyon jól, öblíthető, speciális összetételének köszönhetően öblítő használata nélkül is kellemes illatú, tiszta ruhákat vehetünk fel mosás után. A textíliában nem marad fehér mosószermaradvány.

Kíméletesen tisztít, gyapjúhoz és selyemhez is tökéletes. Nem tartalmaz celluláz enzimet, így bambusz pelenkák mosására is alkalmas.

Használata:

Gazdaságosan adagolható mert 75 ml mosógél elegendő 4-5 kg átlagos szennyezettségű száraz ruha mosáshoz. A helyes adagolás kiválasztásához olvasd el a címkén található útmutatót. Az adagolást befolyásolja a mosáshoz használt víz keménysége, a ruha szennyezettsége, valamint a mosási hőfok. Minél lágyabb a mosóvíz, annál kevesebb mosószerre van szükség. Erősen szennyezett ruhaneműknél alkalmazzunk folttisztítást, előáztatást.

Összetevők:

anionos felületaktív anyag 5% vagy ennél több, de 15%-nál kevesebb(biológiai lebontahtóság >90%), amfoter felületaktív anyag 5%-nál kevesebb, illatanyag, tartósítószer ( Benzisothiazol, Phenoxyethanol)

Biztonsági figyelmeztetés:

FIGYELEM! Súlyos szemirritációt okoz! Gyermekektől elzárva tartandó! SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaklencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható, az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni! A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni! Tárolás +5 oC feletti hőmérsékleten.

Kiszerelés 1,5 liter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés